MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą....
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 1

Na początek przełóż fasolkę do garnka, zalej zimną wodą. Dodaj łyżeczkę soli i łyżeczkę cukru. Gotuj na małym ogniu do ok. 10 minut. Odcedź. Ugotuj także ryż.

Zobacz również

Stal znowu to zrobiła! Jest utrzymanie, czas na golenie

Stal znowu to zrobiła! Jest utrzymanie, czas na golenie

Adam Kołodziej wygrał Bieg o Nowińskie Kominy. Startowałeś? Szukaj się na zdjęciach

Adam Kołodziej wygrał Bieg o Nowińskie Kominy. Startowałeś? Szukaj się na zdjęciach

Polecamy

Śmiertelny wypadek na S5 w Wielkopolsce. Nie żyje potrącony kierowca

Śmiertelny wypadek na S5 w Wielkopolsce. Nie żyje potrącony kierowca

Czy to normalne, że język jest biały? Taki nalot na języku może wskazać na chorobę

Czy to normalne, że język jest biały? Taki nalot na języku może wskazać na chorobę

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową