Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
17 marca o godz. 18.00 zapraszamy do eSTeDe na nadzwyczajny...

Gniezno: co na weekend 17-19 marca

Big Up i Huskarl - koncert w eSTeDe

17 marca o godz. 18.00 zapraszamy do eSTeDe na nadzwyczajny koncert zespołu BIG UP! Koncert będzie nadzwyczajny, ponieważ odbędzie się dokładnie w dzień premiery debiutanckiej płyty zespołu pod tytułem „Dusza”. Będzie to pierwszy z dwóch premierowych koncertów, a drugi odbędzie się dzień później w Starym Klasztorze we Wrocławiu. Zapraszamy do obejrzenia teledysku do singla promującego płytę: https://www.youtube.com/watch?v=CvuQrmvKdDM BIG UP! na swoim koncie ma wiele koncertów w całej Polsce. Do najważniejszych osiągnięć zespołu należy zaliczyć występ na takich festiwalach jak: Ostróda Reggae Festival, Najcieplejsze Miejsce na Ziemi, Winter Reggae czy Afryka Reggae Festiwal, ale również występ w Polskim Radiu Czwórka. W 2013 roku zwyciężyli w konkursie Czwórka Reggae Contest na Ostróda Reggae Festival. Przed BIG UP! Wystąpi zespół Huskarl, dzięki któremu będzie można posłuchać dud średniowiecznych, w nie tylko średniowiecznym repertuarze. WSTĘP NA KONCERT JEST WOLNY Będzie również możliwość zakupienia płyty.

Zobacz również

Jest nowy zastępca dyrektora w Zakładzie Karnym w Przytułach Starych

Jest nowy zastępca dyrektora w Zakładzie Karnym w Przytułach Starych

Turniej siatkarski Metalurgia CUP w Radomsku. Grają cztery drużyny. ZDJĘCIA

Turniej siatkarski Metalurgia CUP w Radomsku. Grają cztery drużyny. ZDJĘCIA

Polecamy

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów